Fókuszban az immunrendszer erősítése

Fókuszban az immunrendszer erősítése

Sajnos, napjainkban az emberek többsége még mindig a kényelmesebbnek tűnő, látszólag gyors megoldásokat tartja ésszerűnek.Például ha megbetegszenek bekapnak az orvos által felírt szintetikus gyógyszert, és várják a gyógyulást, vagy egyszerűen csak elnyomják a tüneteket.Természetesen nem arról van szó, hogy ne lennének olyan betegségek, amikor már csak gyógyszerek segíthetnek, vagy mentenek életet.Sokszor indokolatlanul és mértéktelenül tömjük magunkba a gyógyszereket.Lásd például a a kontroll nélküli antibiotikum fogyasztása hová vezetett? A megelőzésre még mindig kevesen fektetnek hangsúlyt, pedig ha kellőképpen segítenénk az immunrendszerünk működését, több szempontból is jobban jobban járnánk. Talán soha sem volt még ez ennyire létfontosságú és aktuális, mint most.

Eltávolodtunk a természettől, minden téren.Csak az ostoba ember gondolhatja azt, hogy ezt következmények nélkül megússzuk. Mesterségesen agyon vegyszerezett élelmiszereket tömünk magunkba, a közvetlen környezetünkben is káros mosó és tisztítószereket, kozmetikumokat használunk,szennyezzük a levegőt, a vizeinket, keveset vagyunk friss levegőn, pozitív környezetben,elkényelmesedtünk, nagyon sok impulzus ér bennünket ,zúdulnak ránk a média agymosó műsorai, stressz a munkahelyen, az iskolában, az utakon,bevásárlás közben, az éttermekben, eluralkodott a rossz indulat, a gyűlölködés....és még lehetne vég nélkül sorolni. Ezek megviselik a szervezetet minden szinten.Ha pedig felborul az egyensúly, mert már túl vagyunk terhelve, jönnek a mentális és fizikai megbetegedések. Döbbenetes a magyar lakosság egészségi állapota, a fiatalabb korosztályban is.Nemrég egy közösségi oldalon az egyik csoportban valaki feltett egy kérdést, hogy ki, milyen betegséggel küzd, milyen gyógyszert szed. A válaszokból katasztrofális kép rajzolódott ki. Már az egészen fiatal emberek is, úgy szedték a fájdalomcsillapítókat, nyugtatókat, altatókat, allergia gyógyszereket, mint a cukorkát.Ami a durva, hogy ez számukra teljesen rendben van.

Természetesen tisztelet a kivételnek, hiszen sokan, szerencsére egyre többen élnek tudatosan, igyekeznek nem mérgezni , tehermentesíteni a szervezetüket,környezetüket, odafigyelnek a mentális egészségükre is.Tevékenységeikkel erősítik, energetizálják az immunrendszerüket is. Olyan élelmiszereket, táplálék kiegészítőket fogyasztanak, amivel támogatják az egészségüket.Felismerik, hogy számtalan természetes alternatíva van, jobban hisznek az évezredes gyógyhatású növényekben, azok hatásaiban, visszafordulnak az anyatermészethez, hiszen csak azzal összhangban van lehetőségünk a minőségi , magasabb szintű életre.Azzal harmóniában élve, és nem kihasználva, rombolva azt.

Az orvosi kannabisz egy kiváló választás erre a célra. A BioBiz  célkitűzései között szerepel az is, hogy minél több emberrel megismertesse ennek a nagyszerű sok évezredes növénynek a szervezetre, a testi-lelki egészségmegőrzésre, különös tekintettel a megelőzésre gyakorolt hatását.Segítünk egyénre szabottan a megfelelő termék kiválasztásában is, ha bizonytalan vagy.

 Fel kell ismernie minden embernek, hogy csak ő maga tehet azért, hogy tudatosan vigyázzon az egészségére, mindenki saját maga felelős a testi-lelki épségéért. Az egyéni felelősséget sokan nem látják.Egyszerűbb mindig másoktól várni a gyógyulást, a csodát, ha már baj van.Ne hárítsd a felelősséget mindig másra, mert a 24.órában vagyunk.

A BioBiz ezt a hónapot ezért is fordítja arra, hogy fokozottan felhívja a figyelmet az immunrendszerünk megerősítésének fontosságára.Készüljünk együtt a télre, amikor még inkább ki vagyunk téve a különböző fertőzéseknek, megbetegedéseknek a legyengült immunrendszerünk miatt.

A saját testedért, egészségedért, életedért kizárólag te vagy a felelős! Mi segítünk neked.Ingyenes tanácsadásért fordulj hozzánk bizalommal.

Szeretettel, Eszter