Fizetés és szállítás

SZÁLLÍTÁSI MÓDOK

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS FUTÁRRAL

Magyarországon csomagodat a GLS futárszolgálat szállítja ki neked, a munkanapokon 11.00-ig leadott rendeléseket 1-2 munkanapon kézbesítjük számodra. A kiszállítás várható időpontjáról sms-ben és emailben is értesítést fogsz kapni a rendeléskor megadott telefonszámodra, a GLS elküldi majd neked a futár telefonszámát is. 


A házhoz szállítás díja:

 • 38000 Ft-ig  a szállítási díj 2490 Ft
 • 38000 Ft vagy a feletti vásárlás esetén ingyenes
 • Utánvét esetén a GLS utánvét felárat számol fel, így amennyiben ezt a fietési módot választod, 2490 Ft lesz a szállítási díj.

   

  FIZETÉSI MÓDOK

   

  BANKKÁRTYÁS FIZETÉS - INGYENES

  Bankkártyával, az OTP SimplePay biztonságos fizetési lehetőségével
  OTP SIMPLEPAY BANKKÁRTYÁS FIZETÉSI FOLYAMAT
  Vásárlás során a SimplePay felületén fizetheti ki a rendelését.  A fizetés közvetlenül az OTP Mobil Kft. által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, és nem a webáruház oldalán. Az internetes áruház a kártya-, illetve a mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet.


  SIMPLEPAY ONLINE FIZETÉSI FOLYAMATA
  A Simple fizetés folyamata megegyezik a bankok hasonló szolgáltatásainál kínált eljárással: internetes fizetés közben a SimplePay opciót választva, majd a bankkártya adatokat megadva juthat el a termék vételárának kifizetéséig. A felhasználó kártyabirtokos biztonságát szem előtt tartva a SimplePay folyamatosan figyeli a tranzakciókat, így garantálva az online fizetési folyamat biztonságát.
  Melyek a tranzakció lépései? 

   • A „Rendelés leadása” gombra kattintva átirányít a SimplePay fizetési oldalára, ahol a bankkártya adatai megadásával elindul a tranzakció.
   • A kártyaadatok megadását követően ellenőrizd az adatok helyességét.
   • A tranzakció feldolgozása elindul a banki feldolgozó rendszerekben.
   • A fizetés eredményéről e-mail útján is értesítést kapsz, valamint visszairányítanak az oldalunkra.
  Elfogadom, hogy a BioBiz által a biobiz.hu adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerüljenek az OTP Mobil Kft. (1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.), mint adatkezelő részére. A továbbított adatok köre: vezetéknév, keresztnév, ország, telefonszám, e-mail cím.
  Az adattovábbítás célja: a felhasználók részére történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás, a tranzakciók visszaigazolása és a felhasználók védelme érdekében végzett fraud-monitoring.

  Bankkártyád adatai áruházunkhoz nem jutnak el és nem tárolódnak. A bankkártyás fizetésnek webáruházunkban nincs plusz költsége (saját bankszámládtól függően a kártyás fizetésnek lehet költsége, kérjük, erről érdeklődj számlavezető bankodnál.)

     DIGITÁLIS KRIPTOVALUTA FIZETÉS - INGYENES ÉS ANONIM

  Rendelésed kifizethető kriptopénzzel is. Fizetési partnerünk a Coinbase, az általuk biztosított biztonságos fizetési lehetőséggel tranzakciód anonim marad. A Coinbase a legnagyobb és legfejlettebb platform, fizetésed biztonságát folyamatosan figyelik.

   

  EGYEDI BANKI UTALÁS - INGYENES

  Rendelésedet az összeg bankszámlánkra megérkezése után állítjuk össze és kézbesítjük számodra. Számlavezető bankunk a K&H Bank, az utaláshoz szükséges adatok:

  Kedvezményezett neve: BioBiz

  Kedvezményezett bankszámla száma: 

  IBAN formátum: 

  Utalás közleménye: Kérjük a közlemény rovatban mindig tüntesd fel megrendelésed számát, melyet a rendelés után küldött visszaigazoló e-mailünkben, vagy ha regisztrált vásárlónk vagy akkor belépés után a rendeléseid között is megtalálsz.

   

  UTÁNVÉT

  Utánvétes fizetésre, futárszolgálattal történő házhoz szállítás során GLS futárral biztosítunk lehetőséget.Fontos, hogy utánvét felárat (pénz kezelés, szállítás, biztosítás, banki költségek, ügyintézés),számít fel a futárszolgálat, így amennyiben  ezt a fizetési módot választod 2100 Ft lesz a szállítási díj.

  Javasoljuk, hogy válaszd inkább a teljesen biztonságos, és számodra olcsóbb bankkártyás fizetést vagy banki utalást! 

  Az utánvétes fizetési mód csak Magyarországon lehetséges!

   

   

  A feltüntetett árak bruttó összegek.