Kannabisz és Blokklánc - Cannergrow

Kannabisz és Blokklánc - Cannergrow

Ha nem vagy elégedett kizárólag azzal, hogy kannabisz termékeket vásárolsz és fogyasztasz, ezzel is tudatosan figyelve saját egészségedre és immunrendszered megerősítésére, akkor a Cannergrow szupermodern megoldását neked találták ki!

A svájci melegházas ültetvény palántáit megvásárolhatod és kérésedre ki is szállítják a címedre. Azonban erre nincsen szükség, mivel az eladási árban benne van a palántád aratása és feldolgozása is.

Életreszóló helyet vásárolsz a palántádnak, azaz aratás után új vágás kerül elvetésre és új növény kezd növekedni. Az aratási ciklus körülbelül 2-3 hónap.

A feldolgozást követően te döntöd el, hogy igényled-e a növényedből kinyert CBD-t, vagy a Cannergrow által meghatározott piaci árra tartasz igényt.

Amennyiben a pénzt kéred, akkor ezt bankszámlára vagy kriptotárcára is kérheted, így tulajdonképpen ha kriptoval vásárolsz akkor kriptopénzedet is fialtatod. A kifizetés blockchain alapon, teljesen automatikusan történik.

A kifizetési időszak az aratásokhoz illeszkedik, így évente várhatóan négy-öt alkalommal számíthatsz bevételre.

Talán az kissé kevésbé vonzó, hogy a minimális befektetés 500 Euro, de ezt ellensúlyozza a mostani piaci ár, ami 1.45-1.8 Euro grammonként. Egy aratásból reálisan hozzávetőleg 65 gramm CBD nyerhető ki, ami azt jelenti, hogy a befektetésünk alig több, mint egy év alatt fut ki nullára.

Ezután viszont életre szólóan élvezhetjük a gyümölcsét, köszönhetően a folyamatos kifizetéseknek.

Nagyon nagy előnye még a konstrukciónak, hogy mivel a kannabisz palánta fizikai terméknek, árucikknek minősül, így az eladó svájci ÁFA-s számlát állít ki, ezért cégek is vásárolhatnak, költségnek és befektetésnek egyaránt nagyszerű dolog.

 

További részletekért keresd fel a Cannergrow oldalát! Tényleg azt gondolom, hogy egy ilyen kiváló lehetőségről nem szabad lemaradni!