20% jutalék Partner programunkban

20% jutalék Partner programunkban

 Az előző kettő lehetőségtől eltérően, most nem egy külső üzletet ajánlok figyelmetekbe, hiszen örömmel tudatom Affiliate Programunkat, ami már elérhető a Biobiz Webáruház lap alján megtalálható menüpontjában.

Így már, aki regisztrál Partnerportálunkon, annak lehetősége van arra, hogy a termék eladásokból profitáljon, hiszen egy gyors regisztrációt követően a személyre szabott linken keresztül érkező megrendelések után nem kevesebb, mint 20%-ot fizetünk ki neked közvetlenül.

 

Mindehhez semmi mást nem kell tenned, mint egy gyors regisztrációt  követően, közösségi felületeiden, Facebookon, Instagramon vagy emailben megosztani a webáruház elérhetőséget.

 

 

Egyszerűen a "Join Biobiz" vagy a "Csatlakozz most" fülre kattintva tudod létrehozni személyes oldaladat, ezután a "Belépés" a fő oldalra visz, ahol megtalálhatod személyes linkedet, valamint a Kuponkódot is. Ezek közül bármelyiket nyugodtan osszad meg, posztold vagy küldd el ismerőseidnek és ha azon keresztül vásárol bárki, akkor azonnal 20% jutalékot fizetünk neked.

Biobiz-es marketingeszközöket szintén találhatsz itt, ezek figyelemfelhívó képek és anyagok, amiket posztjaidban vagy megosztásaidban felhasználhatsz.

 

Megéri, hiszen nem csak nekünk segítesz értékesíteni, de egyúttal passzív bevételed is keletkezik.