BioBiz

Nagykereskedés

Köszönjük az érdeklődést a Biobiz™ EU szabványos termékei és a nagykereskedői, valamint viszonteladói szerződés részletei iránt. A Biobiz márka megismertetésén és bevezetésén folyamatosan dolgozunk. Amennyiben saját weboldalad, üzleti vállalkozásod, boltod van, vagy csak egy új vállalkozást szeretnél elkezdeni termékeink forgalmazásával, úgy számodra a nagykereskedői partnerség jelent megoldást. Használhatod a márkanevet és biztos lehetsz abban, hogy kizárólag a legmagasabb minőséget képviselő CBD-vel dúsított, nem-GMO termékeket fogod árulni.

Bármilyen megoldással kapcsolatban szívesen egyeztetünk, és közösen megoldást is fogunk találni igényeidre. Nyitottak vagyunk új ötletekre is, minden támogatást megadunk egy sikeres partnerkapcsolat eléréséhez.

Ahhoz, hogy szerződni tudjunk, a partnerséghez néhány alapvető követelménynek meg kell felelni, ezáltal tudjuk a legmagasabb szolgáltatási színvonalat nyújtani. Csatlakozz nagykereskedő viszonteladónak! Várjuk bioboltok, gyógyszertárak, testépítő üzletek és étrend-kiegészítők forgalmazásával foglalkozó vállalkozások jelentkezését. Gyártunk és közvetlen gyártói partnerek is vagyunk, ezért a legjobb feltételek mellett juthatsz prémium minőségű termékeinkhez.

Kérlek, vedd fel velünk a kapcsolatot az itt megadott űrlap kitöltésével
, vagy a megadott telefonszámon, azért, hogy a továbbiakat közvetlenül tudjuk megbeszélni.

Köszönjük!Kapcsolati űrlap