Brave Böngésző

Brave Böngésző

Brave  böngésző jelenleg már 15 millió felhasználónál jár, ami exponenciális növekedést jelent, összevetve az egy évvel ezelőtti  körülbelül 5 millió felhasználóval.

A Brave szó szerint fizet azért, ha reklámokat nézünk a neten.

Népszerűsége töretlen, köszönhetően titkosított keresőmotorjának és reklámmentes felületének. Eltérően a Google és más böngészőktől, itt a megtekintett reklámokért kapott pénz 70%-a közvetlenül a felhasználó pénztárcájába kerül, nem az üzemeltető társaságé lesz. Jelenleg ugyan nem számolhatunk nagy összegekkel havonta, de a fejlődésével és egyre több reklám tevékenységével, valamint az elszámolásra használt saját BAT (Basic Attention Token) kriptovaluta árfolyamának emelkedésével, idővel szép summa érhető el.

Használata egyszerű:

Töltsd le itt   a Brave Browsert, ami beépített saját BAT pénztárcával érkezik,ezután kezd el használni a neten szörfölésre, videók megnézésére és minden egyébre, amire eddig más böngészőt használtál.

Vállalkozásod is megjelenhet a Brave Publisher rendszerében, ezáltal támogatásokat fogadhatsz megjelenésenként az olvasóktól, böngészőktől.

1./ Töltsd le a Brave böngészőt a megadott linken keresztül. Ajándék BAT tokent kapsz.

2./ Rákérdezés esetén a Futtatás (Run) vagy Mentés (Save) lehetőséget kell választani.

3./ Ha Mentést (Save) választottad, akkor kétszeri kattintás után indul el a letöltés.

4./ a "Kezdő lépések" ablak végigvezet a beállításokon és hasznos információkkal lát el, hogyan kell használni a böngészőt. Más böngészőkben beállított kedvencek és könyvjelzők áthozatala-importálása, a böngésző színek, megjelenés beállítása is itt történik.

5./ Beállíthatod a pajzsaidat (manage your shields), azaz láthatod a követőkódok blokkolását. Mivel alapból minden reklám blokkolva van, ezt is beállíthatod érdeklődési körödhöz illeszkedve. 

 

Miután mindez megvan, elérkeztél a legfontosabbhoz, ez pedig az "Enable Brave Rewards" narancssárga gomb, azaz "Élesítsd a Brave jutalmakat”


Keress pénzt reklámok engedélyezésével, és támogasd közvetlenül kedvenc internetes tartalomgyártóidat, majd fizess a kapott BAT tokennel, de át is válthatod Bitcoinra vagy akár Forintra is.

Ez a modell garantáltan a Facebook és Google modellek megsemmisüléséhez vezet a jövőben.