Saját tapasztalatok

Saját tapasztalatok

A Goodess Sativa termékek használatánál, szinte azonnal éreztem a hatásukat, ezeket szeretném veletek megosztani. Mivel nagyon érzékeny a bőröm, eddig nehéz volt megfelelő arc és testápolót találnom, ezért nagyon vártam már, hogy kipróbálhassam ezeket a termékeket. Szerettem volna megtapasztalni, hogyan reagál bőröm. Szerencsére nem csalódtam, sőt! Még többet is kaptam, mint amit vártam. Aki ismer, tudja, hogy én a természetesség híve vagyok, igyekszem évek óta minél naturálisabb termékeket használni. Ez fő szempont volt annál is, hogy ezekre a készítményekre esett a választás a forgalmazás tekintetében. Azt is tudják rólam az ismerőseim, hogy a 30 éves kereskedői pályafutásom alatt, csak olyan termékeket tudtam, tudok jó szívvel ajánlani, amelyeket én magam is fogyasztok és használok. Ez a hitelességem egyik kulcsa.

Visszatérve a Goodess Sativa termékcsaládra, az éjszakai és a nappali krémeket adagolófejjel ellátni, igazán nagyszerű ötlet volt a gyártó részéról, mivel amellett, hogy praktikus és takarékos, a minőségmegőrzési időt is jelentősen meghosszabbítja, hiszen megakadályozza, hogy a flakonban lévő krém közvetlenül levegővel érintkezzen. Amint elkezdtem felvinni az arcomra, érezhető volt a jellegzetes, számomra kellemes, friss kender illata. Ami nagyon jellemző ezekre a kozmetikumokra, a vaníliás és a gránátalmás testvajra is, hogy szemmel láthatóan, nagyon gyorsan felszívódnak. A Biobiz termékekben is megtalálható CBD olajnak köszönhetően, a bőr megtelik vitalitással, kellemes, bársonyos tapintású lesz, és sokáig meg is marad ez az az érzet. Ápol, hidratál, ránctalanít. Utóbbi a kezemen volt nagyon látványos. Már bánom, hogy nem csináltam előtte-utána fotót. 😊

Nagyon megszerettem ezt a termékcsaládot, a neve is nagyon illik rá. Nomen est omen, éppen ideje, hogy mi nők, akik használjuk, istennőnek érezzük magukat. Az orvosi kannabisz olaj tartalmú krémek, masszázsolajok ajánlottak érzékeny, száraz, gyullad bőrre egyaránt, minden bőrtípusra.